Nyheter

Expert inngår avtale med Elesco Norge

Expert har med virknining fra 1. september 2016 valgt Elesco Norge som sin servicepartner for alle sine butikker. over hele landet. Elesco har 28 medlemsverksteder og utfører service på lyd- og bildeprodukter for alle kjente leverandører og vil ivareta Expert sitt behov for desentralsert service der kundene bor. Elesco har også et landsdekkende nettverk av hvitevareverksteder bestående av totalt 59 servicepunkter. Vi takker for den tilltten som er vist oss og vil gjøre vårt ytterste for å sørge for fornøyde kunder og forhandlere.

 

01.09.2016

Elektronikkservice Alta utvider og endrer navn til Elesco Nord Norge AS

Vårt mangeårige medlem utvider sitt nedslagfelt til å gjelde hele vestre Finnmark og nordre deler av Troms fylke. Samtidig flytter Kjetil Johansen og hans kollegaer inn i nye lokaler i Alta. I vest finnmark kjøres det nå service i 9 kommuner, Hammerfest, Kautokeino, Alta, Loppa, Kvalsund, Måsøy, Nordkapp, Porsanger og Karasjok. Totalt 29875 kvadratkilometer. Når det gjelder Nord Troms omfattes også  9 kommuner, Tromsø, Balsfjord, Lyngen, Storfjord, Kåfjord, Skjervøy, Nordreisa og Kvænangen. Totalt 13380 kvadratkilometer. Elesco Nord Norge sitt dekningsområde med hjemmeservice er da på totalt 43255 kvadratkilometer.  Til sammenlikning har Danmark 43094 kvadratkilometer :)
Vi i Elesco Norge ønsker Kjetil Johansen & Co en riktig god tur... Østre del av Finnmark og Kirkenes ivaretas av Elesco Nord, Barents Service AS.

15.04.2016

Centrum TV-Tjenester AS starter med hvitevareservice og blir Elesco Tvedestrand

Vårt mangeårige medlem utvider kategorier og vil for framtiden også ta  hånd om hvitevareservice. Samtidig overtar de serviceområdet til Wiiks Elektro AS i Tvedestrand og ansetter flere personer derfra. Christian Wiik vil fortsette service sammen med Elesco Tvedestrand og vil primært ta hånd om skjærgården rundt Kragerø.. Utvidelsen er et ledd i vår streben etter å utvide vår dekning på hvitevareservice og utvikle våre verksteder som "Multiverksteder" d.v.s. verksteder som håndterer både AV og WG. Vi i Elesco Norge ønsker daglig leder Svein Olav Flaten og hans team lykke til videre med satsingen!

15.03.2016

E-Service Norge inn i Elesco 

E-Service Norge AS er fra 1. mars 2016 tatt inn som medlem og aksjonær i Elesco. E-Service er et av Norges største verksteder på hvitevarer og har rundt 20 medarbeidere. Vårt kraftige fokus på hvitevareservice gjorde det nødvendig å styrke kapasiteten i Oslo-regionen. E-Service Norge har spisskompetanse på produkter fra Electrolux Home Products som omfatter merkenavnene AEG, Electrolux, Husquarna og Zanussi. De er dessuten en betydelig leverandøre av tilbehør til forhandlere og sluttkunder. Vi ønsker Rune Mathiesen, Arild Sulland og deres team velkommen som medlem.

01.03.2016

Thermex Scandinavia inngår avtale med Elesco Norge

Thermex designer og utvikler avtrekkshetter og ventilatorer og har gjennom nesten 50 år levert løsninger til både private og bedrifter. Vi har Norges største sortiment av kjøkkenhetter og ventilatorer og har våre produkter utstilt hos flere hundre kjøkken- og hvitevareforhandlere i hele Norge. Thermex har sitt hovedkontor i Hjørring i Danmark, hvor det er hav til alle kanter, høyt til taket  og masser av frisk luft. Det er i disse rammer vi har hentet inspirasjon til å designe og utvikle våre produkter. Foruten hovedkontoret i Hjørring har Thermex avdelinger i København, Sverige, Norge og Spania.

01.05.2015

Rusta Retail inngår avtale med Elesco Norge

Rusta selger blant annet elektronikk og annet utstyr som behøver service og teknisk kompetanse. Elesco Norge er valgt som servicepartner for å ta hånd om deres produkter i alle deler av landet hvor det åpnes varehus. Vi takker for avtalen og ser fram til et godt samarbeid!
På hjemmesiden til Rusta står det blant annet å lese;
"Rusta er et av svensk detaljhandels raskest voksende selskaper. Rusta sin sterke utvikling og resultat er en kvittering på at vi ligger rett i tiden, og vi ser med stor glede frem mot reisen vi nettopp har tatt fatt på her i Norge” sier Thomas F. Erlandsen, daglig leder i Norge.

01.03.2015

Electrolux Home Products inngår sentralavtale

Electrolux Home Products

Electrolux har i mange år benyttet en rekke verksteder innen Elesco til å forestå service i Norge. Partene fant nå tiden moden til å inngå en sentralavtale. Elesco har i mange år tilbudt leverandørene en løsning hvor det kan tilbys landsdekkende service med en sentral partner. Vi er svært stolte av avtalen med Electrolux som markerer en milepæl i vår streben etter å bli en ledende aktør på hvitevareservice i Norge. Se vedlagte pressemelding.


Pressemelding Electrolux-Elesco
02.02.2015

Sandnes Elektriske inn i Elesco Norge

Sandnes Elektriske

Vi ønsker daglig leder Hans Marton Aarrestad og hans tekniske avdeling velkommen til Elesco Norge. Sandnes Elektriske har siden 2013 fungert som eksternt verksted (HUB) for oss, men valgte å søke medlemsskap for en tid tilbake. I tråd med vår satsing på hvitevarer  ønsket vi å styrke vår kapasitet i denne viktige delen av landet. Sandnes Elektriske vil sammen vårt tidligere medlem, Elesco Rogaland, Solberg Service setter oss i stand til å ta hånd om kommende leverandører som ønsker sentral avtale med oss.

01.01.2015

Barents Service AS - Båtsfjord inn i Elesco Norge 

Barents Service

Vi ønsker velkommen til Sergej Demjancenko og Barents Service AS. Selskapet ble etablert 4. november 2014 og vil markedsføres under navnet Elesco Nord, Barents Service AS. Barents Service er lokalisert i Båtsfjord helt øst i Finnmark som ligger ca. 250 km. fra Kirkenes, 170 km fra Vadsø og 100 km fra Tana. Sergej har tidligere vært ansatt i Radioservice AS på samme adresse, men har valgt i etablere eget firma i forståelse med Radioservice som trekker seg ut på verkstedsiden. Barents Service vil ta hånd om både AV og WG for alle avtalepartnere av Elesco Norge

01.01.2015

Whirlpool inngår sentralavtale med Elesco Norge

Whirlpool

Vi ser at vi er på god vei med vår satsing på hvitevareservice og ønsker Whirlpool velkommen til Elesco Norge.
Sakset fra http://www.whirlpool.no/  Whirlpool har vært på det europeiske markedet i 16 år, og på denne tiden har firmaet gått over fra å være et ukjent navn til å bli den største hvitvareprodusenten i Europa. De strategiske investeringene vi har gjort i alle våre merker, i fornyelse, produksjon og i samfunnet, er hjertet for våre engasjement for å opprettholde våre kunders lojalitet og vår ledende stilling i bransjen sier Mike Todman, President, Whirlpool International.

01.09.2014

Røros Metall  inngår servicesamarbeid med Elesco Norge 

Røros Metall

Ventilasjon, kjøkkenhetter og kjølerom er pilarene som har båret Røros Metall gjennom en over 60 år lang historie. Røros Metall startet som kobber- og blikkenslagerverksted i 1946. Produksjonen har i løpet av disse åra vært mangfoldig og alltid med en klar visjon om å levere solid håndverk av høy kvalitet.
Utviklingen fram til i dag har ført til små og store forandringer i sortimentet. Nytenking og kreativitet i produktutviklingen har stått i fokus. Sammen med pålitelighet og høy troverdighet er dette bakgrunnen til deres suksess

Vi i Elesco Norge er svært stolte over å ha fått en solid og nytenkende norsk produsent og leverandør med på laget. Vi takker for avtalen og vil gjøre vårt beste for våre felles kunder både på handler og konsumentsiden.

15.08.2014

El-Service Elesco Innlandet overtar Gjøvik

El-Service Elesco Innlandet

El-Service Elesco Innlandet AS øker satsningen på hvitevarer og har overtatt Kåre Skoglund Service, Gjøvik. At vi nå får samlet kapasitet og kompetanse i ett selskap, vil gjøre El-Service Elesco Innlandet AS til et mere komplett elektroverksted med økt kapasitet i Mjøsområdet slik som Gjøvik, Toten, Land kommunene, Ringsaker og Lillehammer. El-Service Elesco Innlandet AS vil som tidligere utføre alle reparasjoner på brune /hvitevarer. All administrasjon samles på Lillehammer


Pressemelding
26.06.2014

Kitchenline inngår servicesamarbeid med Elesco Norge 

Kitchenline

Kitchenline AS bygger på lang erfaring fra både norsk og svensk kjøkkenbransje. Kitchenline har i 2011 overtatt agenturet og distribusjonen av Ilve i det norske markedet. I tillegg har Kitchenline også agenturet for EuroCave , franske vinskap i særklasse. Høsten 2011 vil Kitchenline også introdusere en helt ny serie vinskap – CAVA by Kitchenline . En komplett serie vinskap, tilpasset kjøkkenet. Elesco Norge ser fram mot et langt og godt samarbeid og ønsker Kitchenline lykke til med en rekke spennende produkter av høy kvalitet.

01.01.2012

Danske Vestfrost Household inngår servicesamarbeid for det norske markedet 

Vestfrost

Arne Højvig lægger 21. mart 1963 grundstenene til det, Vestfrost er i dag. Han tør tro på sin intuition, der siger ham, at der lurer en stor fremtid inden for produktion af køle/fryseskabe. Han hæver sine sparepenge og kaster dem i det daværende hjemmefrysefirma Artika. Vestfrost er født.Vestfrost Household opkøbes i 2008 af tyrkiske Vestel, men drives videre som altid under navnet Vestfrost”. I 2009 lancerer Vestfrost sin første vaskemaskine i den velkendte Vestfrost kvalitet.

09.12.2011

Solid Försäkring inngår samarbeid med Elesco Norge

Solid Försäkring

Solid är ett försäkringsbolag som varit verksamt sedan 1993. I Sverige har Solid idag 3 miljoner kunder. Solid har sitt huvudkontor i Helsingborg. Solid står under Finansinspektionens tillsyn och har beviljad koncession för en rad försäkringstyper.
Solid har ett nära samarbete med närmare 5500 ombud inom detaljhandeln över hela Sverige, men bedriver även verksamhet i övriga Norden och på utvalda marknader i Europa. Solid ingår i koncernen Resurs Holding (Resursgruppen). År 2008 omsatte Solid 1 miljard svenska kronor.

01.07.2011

Camera & Videoteknikk utvider i Oslo 

C&V

I forbindelse med at Foto Video Norway åpner Europas flotteste fotosenter på 2200kvm flytter C&V sin Oslo avdeling inn i de samme lokalene. De vil utføre service på Nikon, Sigma, Casio, Pentax, Samsung, Fujifilm, Panasonic og JVC. Dessuten vil det bli tilbud om "Check and Clean" på alle merker. Se vedlagte pressemelding.


Pressemelding
04.02.2011

Smeg Sverige AB velger Elesco som servicepartner for Norge.

Smeg Sverige AB

I forbindelse med vår satsing på landsdekkende  hvitevareservice (WG) er vi stolte av at nok en leverandør har valgt Elesco Norge som servicepartner. Smeg leverer en rekke høykvalitets produkter på det norske markedet og har en tid sett seg om etter en partner som kan ta hånd om service og vedlikhold i Norge. På www.smeg.se kan man blant annet lese; "Utmärkande vitvaroprodukter framtagna i samarbete med några av världens ledande arkitekter. Produkter som uttrycker "Made in Italy" genom att perfekt kombinera design, prestanda och känsla för detaljer." Smeg er representert over hele verden og hovedkontoret for norden ligger i Malmö - Sverige. Vi ser fram til å yte Smeg sine kunder service av høy kvalitet over hele Norge.

01.01.2011

Euronics inngår samarbeid med Elesco 

Euronics Norge AS

Elesco Norge sine medlemsverksteder har i en rekke år utført reparasjoner og service for Euronics butikker over hele landet. Euronics Service System (ESS) ble for en tid tilbake satt i drift og det er nå implementert kommunikasjon med vårt verkstedsystem(MAB) Tiden var derfor moden for å formalisere samarbeidet. 
Euronics er Europas største elektrokjede, representert i 29 land med over 11000 butikker. I Norge er Euronics representert gjennom 80 butikker fra Båtsfjord i nord til Mandal i sør. Kjeden omsatte for 1,1 milliarder NOK i 2009.
Euronics tilbyr alt innen forbrukerelektronikk; lyd og bilde produkter, telematikk, data, hvitevarer, småelektrisk og tilbehør. Vi takker for tillitten og vil gjøre vårt aller beste for ytterligere å øke kundetilfredsheten over hele landet. 

01.11.2010

Elesco Midt-Norge på Steinkjer overtar Coop Elektroverksted

Elesco Midt-Norge AS

Fra 1. oktober styrkes Elesco Midt-Norge (EMN) da verkstedet slåes sammen med Coop Inn-Trøndelag på Verdal. Daglig leder i EMN, Einar Aatlo, og Nils Egil Skrove i Coop Verdal melder at dette er en naturlig del av utviklingen da de to verkstedene har vært lokalisert kun 30 km fra hverandre og begge medlemmer i Elesco Norge. EMN holder til i moderne lokaler på Steinkjer nord for Trondheim og teller fra 1 oktober ni mann. Nils Egil Skrove, Øystein Sommervoll og Inge Louis Øien følger alle med over i den nye bedriften. EMN foretar service på brunt og hvitt samt montasje og service på parabol og varmepumper. EMN vil ha nedslagsområde fra Frosta i sør til Snåsa i nord med postnummer fra 7600 til 7796. På Samsung hvitevarer dekkes et enda større område. Einar Aatlo og den utvidede staben ønskes lykke til med satsingen!


Pressemelding
01.10.2010

Grimstad Lyd og Bildeservice med hvitt

Grimstad Lyd og Bildeservice

Grimstad Lyd og Bildeservice starter opp med hvitevareservice fra 1. august. Dagens hvitevareprodukter blir stadig mer avanserte  og kan utmerket godt serviceseres av lyd og bildeteknikere. Grimstad Lyd og Bildeservice har nylig oppgradert tre av sine teknikere med kjøleteknisk kurs og vil følge opp med leverandørkurser i inn- og utland. Vi ser helt klart at bruk av kombinerte teknikere på brunt/hvitt vil være en nødvendighet for å sikre nok oppdrag ute i distriktene. Av våre 34 verksteder tar nå 19 av disse også hånd om hvitevareservice.

01.08.2010

Pema Miljøteknikk inn i Elesco Norge

Pema Miljøteknikk AS

Pema Miljøteknikk går fra 1. juli inn i Elesco som vårt første rene hvitevareverksted. Pema holder til i topp moderne lokaler på Sem rett utenfor Tønsberg og sysselsetter 17 personer. Syv av teknikerne er dedikert konsumentservice på hvitt. Pema utfører også service og vedlikehold på blant annet storhusholdning,renholdsmaskiner og annet profesjonelt utstyr. Pema har et svært godt rennome og et velutviklet logistikksystem. Pema vil betjene store deler av Vestfold og vi er glade for å få et profesjonelt rendyrket hvitevareverksted med på laget.
Les mer i Elektronikkbransjen...

01.07.2010

To nye verksteder på hvitt i Elesco Norge

WG

Våre medlemmer gjennom mange år; Servicesenteret for Radio og TV i Sarpsborg og TV & Satellittservice i Lyngdal starter opp med hvitevareservice fra 1. mai. Denne satsingen gjør at Elesco Norge nå teller 17 hvitevareverksteder. Dette er et ledd i vår satsing på landsdekkende service både på hvitt og brunt. Begge verksteder har fra før  høy kompetanse på elektronikk etter årelang service på bilde og lydprodukter. Vi ser at varegruppene smelter sammen og at serviceelektronikere vil være godt skodd for framtidens avanserte hvitevareprodukter. Teknikerne oppdateres i disse dager på kjøleteknikk og det meldes at de gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver!

01.05.2010

Service Eksperten Vest starter med hvitevareservice

Service Eksperten Vest AS

Som et ledd i vår satsing på nye varegrupper starter Service Eksperten Vest i Asker opp med hvitevareservice fra januar 2010. Dette som et tillegg til service på brunevarer som LCD/Plasma, digitale videokamera, audioprodukter og hotellsystemer. Service Eksperten Vest vil i første omgang ta service på hvitevarer hvor Elesco Norge har sentral avtale. Dette gjelder blant annet Samsung. Dekningsområdet blir Oslo Vest, Asker, Bærum og sydover mot Drammensområdet. Av våre 33 verksteder tar nå nær halvparten hånd om service på hvitevarer. Vi ønsker vårt mangeårige medlem lykke til med utvidelsen!

18.01.2010

Temptech inngår avtale med Elesco Norge

Temptech

Temptech AS startet i 2004 med salg av produkter rettet mot elektronikkbransjen. Temptech har to avdelinger;Temptech vinskap og isbitmaskiner, og Row tilbehør som består av veggfester, tv-bord og lerret kabler. Hovedkontor og lager ligger på Barkåker rett utenfor Tønsberg. Vi ønsker Temptech som hvitevareleverandør hjertelig velkommen som avtalepartner med Elesco Norge!

10.12.2009

Sharp inngår avtale med Elesco Norge

Sharp Electronics

Sharp Electronics Nordic ble startet i 1979, og siden 1997 har de hatt totalt nordisk ansvar. Hovedkontoret ligger i Alvik, Bromma – med avdelingskontorer i Oslo, København og Helsingfors. Gjennom felles logistikk, markedsføring, teknisk support og utdanning kan Sharp tilby en sterk og effektiv organisasjon for hele det Nordiske marked.Sharp Electronics Norge er en filial av Sharp Electronics (Nordic) AB, og ble opprettet i 2000. Sharp Electronics Norge tar seg av salg / teknisk support til det norske forhandlernettet. Vi ønsker Sharp velkommen som avtalepartner med Elesco Norge!

01.12.2009

Camera & Videoteknikk i Bergen starter med hvitevareservice

C&V

Elesco Norge har i dag 33 medlemmer hvorav 14 utfører service på hvitt. Vi ønsker ytterligere å utvide antall kvalifiserte verksteder på denne varegruppe og vårt medlem gjennom mange år ønsker nå også å ta hånd om hvitevarer. Vi har nå to aktører på hvitt i Bergen og vil om kort tid også utvide i Osloregionen. Vi ønsker C&V lykke til med satsingen! Les mer på vedlagte pressemelding.

 


Pressemelding
01.12.2009

Elesco Midt-Norge AS etablert  på Steinkjer

Elesco Midt-Norge

NTE har i en omstillingsprosess valgt å selge ut NTE Elektroverksted. Tidligere ansatte ved NTE har etablert Elesco Midt-Norge og vil videreføre service på brunevarer, hvitevarer samt antenneinstallasjon og andre naturlige produktområder. Daglig leder Einar Aatlo har med seg Olav Jakob Løeng og Stein Håvard Brænne på eiersiden. Det tas høyde for 5-6 årsverk i bedriften som holder til i nye moderne lokaler sentralt på Steinkjer. Bedriften vil framstå som et nøytralt Elesco verksted og ta hånd om service fra ledende leverandører,kjeder, netthandlere og ikke minst sluttkunder i et relativt stort distrikt. Elesco Norge ønsker lykke til med etableringen! Les mer i Trønder-Avisa...

01.11.2009

Elektrotec med "Direct Mobile Service" i Bergen

Elektrotec DMS

LG Electronics har valgt Elektrotec til å utføre DMS (Direct Mobile Service) i Bergensområdet. Tjenesten omfatter service på skjermer fra 32" og større direkte ute hos kundene. Elektrotec utfører også "Prestige Service" på brunt og hvitt for Samsung og har på få år opparbeidet seg et meget godt renomme. Vi gratulerer og ønsker lykke til! Mer informasjon i vedlagte pressemelding.

 

21.09.2009

Camera & Videoteknikk etablerer kameraverksted i Oslo

Camera & Videoteknikk AS

Vårt mangeårige medlem i Bergen etablerer 1. oktober kameraverksted i Oslo. Samtidig overtar de all Pentax service fra Fovi AS. Verkstedet får adresse Gjerdrumsvei 10D (Nydalen) og vil bli ledet av Pål Vangsøy. Foruten service på Pentax vil det bli tilbudt "Check and Clean" på alt av speilrefleks. C&V ønskes lykke til med satsingen! Mer informasjon på vedlagte pressemelding.

 

13.09.2009

Servicesenteret overtar verkstedet til Alfr. Nesset

Servicesenteret

Servicesenteret i Ålesund har fra 1. juli overtatt verkstedet til Alfr. Nesset. All virksomhet er samtidig flyttet til Ystenesgata 16. I forbindelse med overtakelsen er Jahn Fjørtoft og Bjarne Hessen ansatt. Daglig leder Malvin Giskegjerde sier seg svært fornøyd med nye større lokaler samt en dobling av servicekapasiteten. Elesco Norge ønsker lykke til med utvidelsen!

01.07.2009

Solberg Service med nytt verksted

Solberg Service

Solberg Service på Bryne utenfor Stavanger har flyttet inn i nye topp moderne lokaler. Det er blant annet lagt stor vekt på ESD sikkerhet og arbeidsmiljø  sier servicesjef Nils Gunnar Rage i en artikkel i Jærbladet. Solberg Service foretar service på brunt og hvitt samt mobiltelefoner fra Nokia. Vi ønsker vårt medlem gjennom mange år lykke til med satsingen! Mer informasjon i utfyllende artikkel i Elektronikkbransjen  

 

26.06.2009

Elesco Norge styrker hvitevareservice

Elesco Norge er med sine 33 verksteder landsdekkende på brunevareservice. Vi ønsker i tiden framover også å styrke oss på hvitt med flere servicepunkter. Vår medlem gjennom mange år, City Radio & Tv-Service i Trondheim, utvider sin serviceavdeling og starter opp med hvitt i løpet av juni. I tillegg vil vårt nye medlem på Kongsberg, Forum Radio TV Service, starte opp med service både på brunt og hvitt fra ca. 1. juli. Vi er med disse nyetableringene 13 verksteder som håndterer hvitt i tillegg til brunt. Se kartet på forsiden for nærmere informasjon om våre medlemmer. Se også funksjon under "Medlemmer" som gir mulighet for filtrering av ønsket produktområde. Totaloversikt i Excel finnes også under samme menypunkt.

10.06.2009

Elesco inngår avtale med ELFA Elektronikk AS

ELFA Elektronikk AS

ELFA ble grunnlagt i 1945 av svenske Arne Lydmar. Etter en rekke etableringer i de skandinaviske land blir ELFA etablert i Norge i 1992. I 2003 ble Arthur F. Ulrichsen (AFU) kjøpt opp og sortimentet kraftig utvidet. For en tid siden ble også tidligere Øistein Røed AS en del av selskapet. ELFA eies i dag av det sveitsiske industriselskapet Dätwyler. ELFA har et rikt utvalg av antenner, kabel-TV utstyr, komponenter, rekvisita og instrumenter. ELFA er dessuten spesialist på antistatisk utstyr og innredning for verkstedindustrien. 

01.05.2009

Nytt Sony verksted i Oslo fra 1. april

Service Kompaniet

Service Kompaniet åpner nytt Sony verksted i Tvetenveien 32 i Oslo 1. april. Elesco Norge styrker med dette servicekapasiteten i Osloregionen ytterligere. Service Kompaniet har fra tidligere en avdeling i Bergen sentrum. Samtidig flytter Siggerud Pro. Service AS inn i de samme lokalene og blir en del av Service Kompaniet. Vi ønsker Frode Sortland og Ørjan Fosse & Co lykke til med satsingen! Les mer på vedlagte pressemelding.

 

10.03.2009

Grundig Nordic No utvider samarbeidet

Grundig Nordic No

Grundig har styrket sitt samarbeid med Dalens Elektronikkservice som hovedverksted i Norge. Dalens vil sammen med Elesco fra 1.12.2008 ta hånd om all service på Grundigs produkter solgt i Norge. Elesco, den gang Servicekjeden, har siden desember 2000 vært en av servicepartnerne til Grundig. (Se nyhetsarkiv) Med denne avtalen vil samarbeidet mellom partene bli ytterligere forsterket. Vi takker for tillitten og gleder oss til et fortsatt mangeårig  samarbeid til beste for forhandlere og kunder over hele landet!

01.10.2008

Komplett har inngått avtale med Elesco

Komplett AS

Komplett AS omfatter i Norge nettvarehusene Komplett.no, MPX.no og XD- Web Distribusjon. I tillegg kommer vesentlige distributører som Norek og Itegra. Komplett AS har også avdelinger i en rekke andre land. Blant annet ble inWarehouse.se kjøpt opp i 2007. Komplett AS har hovedkontor i Sandefjord og har 700 ansatte. Proforma omsetning for 2007 var 4,7 milliarder NOK. Vi takker for tillitten og vil gjøre vårt beste for å sikre kvalifisert service fra Kristiansand i sør til Alta(Finnmark) i nord. Les mer i vedlagte presentasjon.

01.09.2008

Sony inngår avtale med Elesco Norge

Sony

Sony har i en årrekke benyttet flere av våre medlemmer som ASC verksteder. Det er nå inngått sentral avtale og antall ASC er utvidet. Service Kompaniet er utpekt som hovedverksted i Elesco. (R-ASC) Vi ønsker Sony hjertelig velkommen som samarbeidspartner med Elesco Norge!

01.05.2008

Dantax Norge inngår avtale med Elesco

Dantax Norge

Selv om de aller fleste av våre medlemmer har utført service for Dantax i en årrekke er nå en formell avtale underskrevet. Dantax leverer en rekke produkter på det norske markedet. Foruten Dantax leveres merker som Akai, Scansonic, Luxman og Nakamichi. Dantax fører også et bredt utvalg av tilbehør og møbler for skjermprodukter. Vi takker Dantax for tillitten ved å benytte Elesco som landsdekkende servicepartner!

17.04.2008

Aswo Norge AS etablert på Langhus utenfor Oslo

Aswo Norge AS

Aswo har fra oppstart den 1. mars inngått avtale med Elesco Norge. Aswo er en av Europas største reservedelsleverandører med over 9 mill. artikler lagerført i Hannover,Tyskland. Alle reservedeler til blant annet Grundig vil sendes direkte til våre 33 medlemsverksteder over hele landet. Foruten Grundig vil Aswo levere originaldeler til de aller fleste merker. I tillegg lagerføres et enormt utvalg av tilbehør og rekvisita til nær sagt alle elektroniske produkter. Vi ønsker Aswo og daglig leder Terje Fridholm med stab lykke til i Norge!

 

01.03.2008

Callnummer 815 09 990

815 09 990

Elesco Norge innførte 1. desember betjent sentralbord. Tidligere var tjenesten automatisert og kunden ble bedt om å taste inn sitt stedlige postnummer for ruting til nærmeste kvalifiserte verksted. Den rivende utvikling og etterspørsel etter våre tjenester har medført at vi har valgt å øke servicegraden overfor alle de som kontakter oss. Dyktige medarbeidere vil kunne orientere om riktig verksted på rett sted i et finmasket nett bestående av 33 servicepunkter. Vårt sentralbord vil kunne ta i mot beskjeder, viderekople til det respektive verksted eller sørge for e-post med informasjon om kunden som ønsker service. Tross dagens høyteknologi har vi kommet til at talemaskiner ikke er i stand til å betjene våre kunder på en tilfredstillende måte. Velkommen til å ta kontakt med vår hyggelige og serviceinnstilte betjening!

01.12.2007

Panasonic inngår sentral avtale med Elesco Norge

Panasonic

De fleste av Elesco sine medlemmer har i en årrekke utført service for Panasonic. En rekke av dem som Panasonic ServicePartnere.(PSP) Panasonic ønsket nå en forenkling og effektivisering samt sikkerhet for landsdekkende service. Elesco har utviklet en hovedkontorløsning som gir leverandøren tilgang til godt over 200 kvalifiserte teknikere via ett kontaktpunkt. I tillegg vil vårt datasystem være i stand til å levere servicerapporter og filoverføringer i det formatet som er ønskelig. Vårt interne forum bidrar også i stor grad til effektivisering og utveksling av erfaring på produktene fra nord til sør. Panasonic og nordisk servicesjef Jan Sigfridsson ønskes velkommen som avtalepartner!

20.11.2007

Quadriga inngår avtale med Elesco Norge

Quadriga

Quadriga leverer interaktive Hotell-TV systemer og er markedsleder i Europa. De er representert i over 50 land inklusive Midt-Østen. Quadriga har installasjoner på over 4000 hotell og i nærmere 500.000 rom. I Norge har Quadriga blant annet installasjoner hos Best Western, Rica og Thon Hotels. I tillegg kommer en rekke offentlige og private bedrifter. Elesco Norge har god geografisk spredning og lokale kunnskaper. Dette setter oss i stand til å være nær Quadriga sine kunder og på en rask og effektiv måte kunne rykke ut og foreta reparasjoner og systemservice. Dette er faktorer som har hatt stor betydning i valg av Elesco Norge som servicepartner. Vi takker for tilliten og vil gjøre vårt aller beste for at alle parter skal bli tilfreds.

01.07.2007

JVC har inngått avtale med Elesco Norge

 JVC

Elesco Norge undertegnet avtale med JVC den 14. desember 2006. De fleste av våre 33 medlemmer har fra før utført service for JVC, men denne sentrale avtalen setter oss i stand til å tilby JVC et landsomfattende nettverk av verksteder med felles koordinering og  derav en vesentlig forenkling for leverandøren. Ett kontaktpunkt gir JVC tilgang til et desentralisert nettverk og trygghet for at kompetanse finnes i distriktene. At det økende salget av store skjermer betinger lokal kompetanse er hevet over enhver tvil. Forflytting av apparater over store avstander uten original emballasje har vist seg svært uheldig med tanke på transportskader. De fleste av våre medlemmer har egne lokale logistikkløsninger hvor hensyn til skånsom behandling av produktene ivaretas. Man skal også ha klart for seg at mye av den framtidige service vil foregå ute hos sluttbruker. Lite hjelper det da med et fåtall sentrale verksteder i de to-tre største byene.. Elesco Norge takker for tillitten og ønsker JVC hjertelig velkommen som avtalepartner. Vi vil gjøre vårt aller beste for å tilby våre felles kunder et smidig og lett tilgjengelig servicenettverk uavhengig av hvor produktet er kjøpt.

 

14.12.2006

J.M. Hansen AS-Tromsø inn i Elesco Norge

Elesco Norge ønsker J.M. Hansen serviceavdeling velkommen til Elesco Norge. Avtalen ble undertegnet i sommer. Som en betydelig Experthandler setter de fokus på service og gode relasjoner til sine kunder etter at salget har funnet sted. J.M.Hansen ble etablert i 1925, og er i dag en av de største bedriftene i elektrobransjen i Nord-Norge. De er en totalleverandør av utstyr og tjenester innen de ulike deler av bransjen. J.M.Hansen er et familie eid aksjeselskap med 130 ansatte. Hovedkontoret ligger i Tromsø, og bedriften er representert med avdelinger på Storsteinnes og Svalbard. Samarbeidet med Elesco vil styrke serviceavdelingen og serviceteknikerne vil bli en del av et landsomfattende servicenettverk med godt over 200 kollegaer. Med servicedekning i Tromsøregionen styrker Elesco Norge sin posisjon som landets ledende kjede med vekt på lokal kompetanse og nærhet til kundene.

 

01.10.2006

Elesco Norge med ny web og intranet

Elesco Norge har i samarbeid med Integrasjonssystemer AS i Horten utviklet ny webløsning. Foruten Internettside mot publikum ivaretar løsningen Intranett på flere nivåer, innebygget diskusjonsforum samt database for intern informasjon. Elesco Norge ønsker å rette en stor takk til Lars-Harald Green og hans kollegar i Integrasjonssystemer for et meget profesjonelt utført arbeid levert til avtalt tid.  Vi kan anbefale Integrasjonssystemer til alle som har behov for utvikling av tilsvarende løsninger.

02.02.2006

TV & Satelitt Service AS inn i Elesco Norge 

TV & Satellitt Service ble etablert i 2001 etter å ha kjøpt opp verkstedet til Jåbæks Elektriske AS. Firmaet er et lite, men svært veldrevet verksted, og består av Geir Vågsvoll (42) som er daglig leder og Frank Sakariassen(30). Geografisk holder de til mellom Kristiansand og Stavanger og vil betjene områder som Lyngdal, Mandal og Farsund. De utfører service for en rekke handlere. Blant annet Euronics Vanse (Lista Elektromarked), Lister Elektro, Elektrosenteret, Tveit Elektro (Expert), Berges Elektro (Euronics) samt flere andre. TV & Satellitt Service ønskes hjertelig velkommen inn i Elesco Norge.

06.01.2006

Elesco Norge benytter bransjens ledende verkstedsystem

MAB er i dag det ledende verkstedsystemet og benyttes av Elesco Norge. Vi kan tilby våre kunder og oppdragsgivere på leverandør- og handlersiden moderne kommunikasjon og informasjonsutveksling online på web samt på E-post og SMS til til sluttbrukere. I samarbeid med MAB har vi utviklet egen hovedkontorløsning som setter oss i stand til å rapportere service i alle kjente filformat til våre oppdragsgivere i inn- og utland fra alle våre 36 medlemsverksteder. Bleken Data AS ledes av Magnus Bleken og holder til i Stokke rett utenfor Tønsberg. MAB leverer også butikkdatasystemer og er er nå tatt i bruk hos bl.a. Euronics. MAB er oversatt til flere språk og er i full drift hos vår kollega Dansk Teknik Center Aps (Elesco DK) utenfor København og ved Bang Olufsen forhandlere i inn- og utland Vår bransje er i en eksplosiv utvikling og dette setter store krav til å foreta hurtige tilpasninger etter ønsker fra våre oppdragsgivere. Bleken Data AS har en liten, men svært effektiv organisasjon, som er i stand til å foreta raske endringer og tilpasninger i programmet i takt med den rivende utvikling.
01.11.2005

Berg Elektronikkservice AS på Sortland nytt medlem

Berg Elektronikkservice holder til på Sortland som geografisk ligger mellom Tromsø og Lofoten. Berg Elektronikkservice utfører service og reparasjoner på Audio/Video produkter samt hvitevarer (vask, tørk, kjøl/frys...), for en rekke leverandører av mange kjente merker innen forbruker-elektronikk. Daglig leder Oddleif Berg forteller at de har serviceavtale med et stort antall butikker i Vesterålen. Han forteller videre at firmaet er på på utkikk etter flere erfarne serviceteknikere på brunevarer da de har fordoblet omsetningen det siste halve året. Berg Elektronikkservice vil ha sitt nedslagsfelt mellom Tromsø og Lofoten og vil styrke Elesco vesentlig i disse områder.Vi ønsker Oddleif Berg og hans kollegaer hjertelig velkommen til Elesco Norge!
20.10.2005

Elesco Norge styrker servicekapasiteten i Bergen

Elesco Norge har fra tidligere to verksteder i Bergen; Camera & Videoteknikk AS og Norsk Tele Service AS. Tilgangen på service i denne regionen er imidlertid så stor at kapasiteten er ytterligere styrket med to nye verksteder. Elektrotec på Askøy og Service Kompaniet AS har nylig gått inn som medlemmer i Elesco Norge. Med denne tilveksten skal behovet for å forflytte service ut av Bergen med dertil økte transportkostnader være lite aktuelt. Disse fire verkstedene har hver sine spesialområder og vil dermed utfylle hverandre. I tillegg vil det nyetablerte logistikkfirmaet C&V Logistikk AS tilby effektiv flyt av service til og fra handlere og privatpersoner. Nærmere informasjon om de enkelte aktører finnes under.
15.10.2005

Elektrotec på Askøy ved Bergen inn i Elesco Norge

Elektrotec består av daglig leder Kenneth Andersen, Geir Bjarte Andersen og Egil Andersen. Elektrotec er lokalisert på Strusshamn Senter sentralt på Askøy. De utfører service for bla. Janco, Expert, Euronics Askøy, Euronics Laksevåg, Expert Bonus Fana, Expert Bonus Drotningsvik og Coop Obs! avd. Sartor. Elektrotec er fra tidligere Grundig Servicepartner. De foretar også service på hvitevarer. Vi ønsker Kenneth Andersen og hans kollegaer hjertelig velkommen til Elesco Norge.
03.10.2005

Elesco Norge gjør innkjøpsavtale med Nedis AB i Sverige

I forbindelse med at Nedis Norge AS la ned sin virksomhet i Norge 30.september har Elesco Norge gjort avtale med det svenske selskapet som nå skal betjene hele Norden.
Nedis har vært på markedet 23 år i Europa. Nedis AB i Sverige, under det tidligere foretaksnavnet Orbitus, ble grunnlagt allerede i 1969 med daværende fokus på industrikomponenter mot hvitvaremarkedet. Nedis har vokst til å være markedsledende i Europa innen elektroniske komponenter, reservedeler og tilbehør innen hvitevarer, vask, oppvask, kjøl/frys, hjem samt brunevarer -radio, TV, data, audio og video. Nedis er også medeier i Elesco Europe.

 

01.10.2005

Service Kompaniet AS i Bergen inn i Elesco Norge

 
Service Kompaniet ble etablert 2.mai 2003 og overtok da Sony service på Vestlandet. Firmaet har status som Sony Autorisert Service Center (ASC) og holder til i moderne lokaler i Bergen sentrum. De tilbyr service på de fleste Sonyprodukter, bl.a. TV, HiFi, minidisk, digitale video- og stillbildekamera. De tar også hånd om proff-utstyr. Firmaet ledes av Ørjan Fosse (33) og med seg på laget har han Frode Sortland (31),Thomas Mikalsen (26) og lærling Egil Natås (19). Flere av medarbeiderne i Service Kompaniet har reparert Sony siden 1993-94 og har således opparbeidet stor kompetanse på dette merket. Ørjan Fosse og hans kollegaer ønskes hjertelig velkommen til Elesco Norge.
01.10.2005

Camera & Videoteknikk AS i Bergen etablerer C&V Logistikk AS

Jostein Brandal og Magne Hvidsten har som eiere av C&V i Bergen valgt å etablere eget logistikkfirma. De ønsker å selv å ha kontroll over transport av utstyr som krever skånsom behandling. Magne Hvidsten understreker at C&V Logistikk er et frittstående firma, men at de ønsker å dra synergieffekt av slektskapet med Camera & Videoteknikk. Foruten å være hovedpartner for Camera & Videoteknikk vil C&V Logistikk også gjøre avtaler med andre kunder. Varebilen til C&V Logistikk er utstyrt med GPS navigasjon og online kommunikasjon mot bedriftens verksted- og lagerstyringsprogram MAB. Sjåfør og daglig leder, Harald Skaala, får kontinuerlig oppdatert kjøreliste på en PDA i bilen.
03.09.2005

Dalens Hvitevareservice AS etableres på Skytta nord for Oslo

Herleik Dalen i Dalens Elektronikkservice AS har etablert eget hvitevareverksted på Skytta 1 september. De holder til i Brennaveien 4 og er således i samme bygg som Dalens Elektronikkservice. De vil foreta service- og reparasjoner på komfyr, ventilator, platetopp, oppvask, vask, kjøl, frys, tørk etc. Det utføres garantiservice for bl.a. Whirlpool, Ignis, Bauknecht, Gorenje, Grepa, Electrolux, Beha m.m. Det primære nedslagsfeltet er Oslo-nord og Romerike. Som daglig leder er ansatt Tom Bahr. Dalens Hvitevareservice har telefon 67 06 24 65 og faks 67 06 24 67. E-postadressen er hvitevare@dalens.no.
01.09.2005

City Radio & TV-Service AS i Trondheim inn i Elesco Norge

City Radio & TV-Service er vårt nye medlem i Trondheim. Firmaet ledes av Frank Helstad og ble etablert i 1988.City Radio & TV-Service driver med både salg og service, men avdelingene er atskilte regnskaps- og driftsmessig. De har to serviceavdelinger, en i midtbyen og en på Heimdal som ligger en mil utenfor sentrum. City Radio & TV-Service er Midt-Norges største på service- og installasjon av satellittutstyr og har høy kompetanse, rask og sikker service til avtalt tid som sin grunnleggende regel. Elesco Norge ønsker Frank Helstad og hans kollegaer hjertelig velkommen som medlem av Elesco Norge.
01.09.2005

Dalens Elektronikkservice AS overtar serviceverkstedet til Grundig Norge AS på Ski

Den 1.juni overtok Dalens Elektronikkservice serviceavdelingen til Grundig Norge AS på Ski. Service blir utført i de samme lokalene som før og er en underavdeling av DES med samme org.nr. (954349667) Foreløpig er det de samme teknikere som var ansatt hos Grundig, men Herleik Dalen tror det blir en mulig utvidelse i løpet av høsten.Garanti- og annen service på Grundig vil bli foretatt ved avdelingen på Ski. Nytt direkte telefonnummer er 67 06 24 60 (Dette er operativt fra 01.11.2005.).
01.06.2005

Høkas Kreditadministrasjon AS i samarbeid med Elesco Norge

Elesco Norge BA har inngått samarbeid med Høkas Kredittadministrasjon AS. Denne avtalen sikrer våre medlemmer tilgang til en profesjonell aktør for oppfølging av utestående fordringer. Høkas samarbeider også med Inkassosenteret AS.

Ta gjerne kontakt med Høkas for en kort presentasjon av hva tjenesten inneholder.

05.05.2005

Tura Scandinavia AB tilbehørsleverandør til Elesco Norge

Tura Scandinavia AB tar mål av seg til å bli markedsledende og kunne tilby et totalkonsept med tilbehør innenfor audio, video, foto, multimedia og mobiltelefon.
05.04.2005

Servicekjeden Norge BA bytter navn til Elesco Norge

Servicekjeden Norge BA avholdt generalforsamling på Rica Helsfyr Hotel i Oslo den 14.april. Som tidligere kjent gikk Servicekjeden inn som medlem i Elesco Europa i desember 2004. Elesco Europa består i dag av verksteder fra 19 land i Europa og vi ønsker med dette å framstå med felles profilering som klart synliggjør dette samarbeidet og vår høye dekningsgrad både i Norden og Europa. Så godt som samtlige 33 medlemsverksteder var tilstede på generalforsamlingen hvor navnebytte i tillegg til vanlige årsmøte saker var på agendaen. Jostein Olsen fra Norsk Tele Service AS i Bergen og Runar Olsen fra TV Verkstedet i Kristiansand var to av våre nye medlemmer som var tilstede. Elesco Norge BA beholdt det samme styret etter valget og består som før av: Jon Olav Næss -Moer Radio/TV-Service AS(Styrets leder), Jostein Brandal -Camera & Videoteknikk AS, Tommy Jensen -Service Eksperten Vest AS, Arve Gangstad -Fagelektronikk AS, Thore Rognstad -Sentralservice AS og Nils G. Rage -Solberg Service AS (Styremedlemmer). Daglig leder er som tidligere Oddmar Barseth.
01.04.2005

Elesco verkstedene tilknyttes Emrox Network 

Emrox

Elesco Norge har tegnet avtale med BlueFront om tilknytning av medlemsverksteder til Emrox Network. Elesco Norge er en sammenslutning av 35 elektronikkverksteder med bred regional dekning i Norge. Verkstedene i Elesco Norge innehar til sammen inngående kompetanse innen de fleste merker og produkter innen brunevarer, hvitevarer, telekommunikasjon, data og foto. Målsetningen er at verkstedene skal være tilknyttet Emrox Network i løpet av 1. kvartal 2006. MAB fra Bleken Data, som er verkstedsystemet som Elesco Norge benytter, har i lang tid vært klargjort  for mottak av data fra butikker som tar i bruk BlueFront.

Les mer i vedlagte pressemelding!


Elesco Norge inngår avtale med NetOnNet 

 

NetOnNet åpnet i Norge 11. mai og har inngått avtale med Elesco Norge om service på egne merkevarer som Andersson, Centrum og Skantic. Avtalen er gjort i samarbeid med Elesco Sverige(Powermill).Siden de fleste servicepartnere for de tradisjonelle kjente merkevarer som Panasonic, JVC, Philips og Sony m.fl. også befinner seg innen Elesco vil service på disse merker naturlig håndteres av oss. NetOnNet er Sveriges største og Europas første rendyrkede butikk for hjemme-elektronikk på nettet. I sverige ble NetOnNet nylig utnevnt til den detaljhandler som gir "mest verdi for pengene". Elesco ønsker NetOnNet velkommen til Norge og vi vil gjøre vårt ytterste til beste for våre felles kunder. Nærmere informasjon finnes på vedlagte pressemelding og på www.netonnet.no .


Coop Inntrøndelag Elektroverksted inn i Elesco

Coop Inntrøndelag BA 

Elesco Norge ønsker Nils Egil Skrove og hans kollegaer velkommen inn i kjeden.Elektroverkstedet utfører service på hvitt og brunt og foretar dessuten parabolmontasje og service på industrielt utstyr. Verkstedet er meget godt utrustet og er ESD-sertifisert (EN-61340). De er også autorisert verksted for Westerberg/hafa.Foruten avdelingsleder består verkstedet av tre teknikere på brunt og hvitt. De utfører uteservice i områdene Levanger-Verdal og østover mot svenskegrensen.